Hem » INREDNING » Oljelampa i glas från Esterolivia

Oljelampa i glas från Esterolivia

Esterolivia - oljelampa i glas med klassiskt uttyck som skapar lugn. 

Avstressande - harmonisk - vacker - nordisk

Satori är den buddistiska benämningen för ett rofyllt liv och att vara nöjd. Det handlar om mindfulness och att vi inreder för ett hälsosammare liv. Vi tar tillvara vår relation till hemmet och väljer saker och växter som skapar lugn. Esterolivia oljelampa i glas ger mindfulness och personlighet till ditt hem.

Oljelampa i glas tillverkas för hand av glasblåsare i en fabrik i Yangzhou stad, Jiangsu-provinsen i Kina. Platsen har lång tradition av glashantverk.

Oljelampor inköpta efter juli 2019 har en veke  gjord av glasfiber och behöver ej bytas ut, du behöver bara fylla på med olja efter behov. Om den är för lång, klipp av den lite i taget tills du fått den storlek på låga som du vill ha. 

 

Lampolja

Välj en extra ren lampolja. Lågan brinner lugnare, mindre och du slipper sot i din oljelampa. Vi rekommenderar tex Nitor, Frosty eller Strömshaga lampolja som vi själva provat. Det finns säkert fler, men undvik Kemekyls lampolja. 

#simpleisbeautifulbyesterolivia

2:A SORTERING
Om du är intresserad av 2:a sortering med 50% rabatt så finns ett antal oljelampor. De har tex bucklig överkant eller annan liten defekt. Hör då av dig via mail: info@designgrossisten.se, så skickar vi bild på en specifik produkt som du får godkänna innan leverans.

 

 

 

Oljelampa i glas från Esterolivia
Produkter
12 36 72