2017-08-16 10:00
Anna

 

Att leva med psoriasis och ständigt behöva ta extra noga hand om huden är ett gissel. Man klarar sig inte utan återfuktande krämer, tvålar och andra medikament.

När storasyster, som lider av just psoriasis och extremt torra händer, var på besök upptäckte hon att hon glömt sin speciella tvål, vilket såklart kan bli problematiskt om man ska stanna en längre tid.

Nu hade hon tur. Vi har olivtvålar från Savon de Marseille i butiken, och den ligger nära till hands. Jag bad henne testa en tvål. Hon blev glatt överraskad och jättenöjd!

Marseilletvål i kub är den tvål hon testade. Den klassiska olivtvålen är lufttorkad i mistralvinden. Tvålen innehåller 72% vegetabiliska oljor med 40% olivolja. Det är en doftfri och mild tvål som rengör, mjukgör och skyddar din hud tack vare oljornas egenskaper. Tvålen innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen eller parfym. Den är inte testad på djur, är antiallergisk och antiseptisk samt biologiskt nedbrytbar. Olivoljetvålen lämpar sig för alla och särskilt för dem med känslig och torr hud.

Tvålen tillverkas enligt det traditionella receptet sedan 1700-talet och är Marseilles stolthet.

I vårt sortiment har vi flera olika fasta tvålar, flytande tvål och doftljus:

    Varor som nämns i nyheten