2017-11-12 18:00
Agne

Vilka möjligheter det skapar att kunna visa våra härliga produkter på You Tube! Vi är inga proffs men kommer säkert lära oss mer med tiden. Och det är ju så himla roligt! 

Än så länge hittar du ett 10-tal klipp publicerade på vår kanal. Vi hoppas det kommer vara till hjälp och inspiration till dig som vill veta lite mer. 

Ett positivt exempel är de hängade ljuslyktorna på bilden ovan som finns  här i butiken. Vi gjorde ett you tube-klipp om dem för att man skulle se hur stora de verkligen är. Det framkommer inte så lätt på en bild, även om man skriver måtten. Man ser även det vackra, varma skenet de ger. Nu sålde vi slut på mellanstora lyktan och kommer inte få in några på ett bra tag, men den stora finns kvar, och den är riktigt snygg. Här kan du titta på filmklippet om ljuslyktorna. Sätt gärna på ljuset!

Vår youtubekanal hittar du här! Följ oss gärna!

Designgrossistens lager och lagerbutik ligger på landet ca 45 min norr om Göteborg. Om du vill se filmen som visar mer av omgivningarna och en titt in i lagerbutiken kan du titta på den här you tube-filmen! På bilden ser man baksidan av lagret som med ingång från andra hållet. 

Välkomna!

 

 

 

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
ctLf
Kod från Captcha-bild: