2018-01-29 20:00
Agne

Vi älskar positiva människor!

Efter två dagar på Formex i Stockholm så känner man en blandning mellan upprymdhet och trötthet. Båda kommer från den fantastiska presentationen av design och framtid. Det som känns bäst är alla hängivna representanter som vill berätta sin story och som kommer att lyckas då deras story är underbyggd och planerad i minsta detalj. En extra eloge till Formex och baren Man Kind bar. Underbart koncept! 

 

 


Hotellet vi alltid bor på är Hotell Reisen på Skeppsbron. Ett hotell med extra allt. Alla rum har "havsutsikt", även de på smågatorna. Speglar från rummet ger en öppen view och är en underbar lösning. Kolla i mittersta bilden ovan :-) De har en riktigt schysst inställning till kundens önskemål!

 


 (bilden lånad från restaurangens hemsida)

Vår favoritrestaurang är Operakällarens bakficka där vi återigen åt en oförglömlig middag. Vad sägs om en mörad oxkind, kokad i 24 timmar, serverad med anklever och ett tryffelmos! Gudomligt gott och så enkelt. Allt serverat av kökspersonal med kunskap om service och i bästa klass. Tack för en härlig kväll!

 

Hälsningar Designgrossisten on Tour

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
c4CPh
Kod från Captcha-bild: